Odporúčaný príspevok

Čo je ozonizér a skin scrubber?

Často sa mi stáva v práci, že sa ma zákazníčky pýtajú , čo je toto a toto Na prvom obrázku je skin scrubber používa sa na prístr...

Vyhľadávať v tomto blogu

pondelok 9. mája 2016

Jedlá bez mäsa - recepty 4

Pstruh so špenátovou prílohou (2 porcie)

Potrebujeme: 
  1. pstruh pitvaný
  2. soľ
  3. korenie
  4. maslo
  5. olivový olej
Príloha:
  1.  dve väčšie zemiaky
  2. menšia červená cibuľa
  3. listový špenát
  4. soľ 
  5. korenie
  6. olivový olej
Domáca majonéza:
  1. dve žĺtka
  2. olej
  3. soľ
  4. korenie
  5. lyžica horčice
Postup: 

 Ryby si očistíme, odkostíme, urobíme filety. Následne si ich osolíme, okoreníme. Tieto filetky osmažíme na masle s olivovým olejom do zlatista.  Do výpeku dáme následne červenú cibuľu,  obvarené zemiaky, špenát, osolíme a okoreníme. Všetko opečieme a pridávame ako prílohu. 
Majonezu urobíme tak, že žĺtka zmiešame s korením, soľou, trochou horčice začneme mixovať a pomaly po troške prilievať olej až kým sa neurobí hladký krém. Nám chutí majonéza s pridaním cesnaku alebo petržlenovej vňate.

Prajem dobrú chuť :)




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára