Odporúčaný príspevok

Čo je ozonizér a skin scrubber?

Často sa mi stáva v práci, že sa ma zákazníčky pýtajú , čo je toto a toto Na prvom obrázku je skin scrubber používa sa na prístr...

Vyhľadávať v tomto blogu

sobota 18. júna 2016

Jedlá bez mäsa- recepty č. 7

Bulgur s krevetami na 4 porcie

* Bulgur 100g (cestovina)
* krevety 200g
* 1ks červená cibuľa
* 1 menší pór
* 1 ks paradjka
* čerstvý hrášok 50g
* 8 baby mrkvičky
* čerstvý koriander
* soľ
* čierne korenie
* olivový olej
* strúčik cesnaku
* paprika

Postup:

Cibuľu s pórom opražíme do zlatista. Pridáme mrkvu, papríku, paradajku,  hrášok, krevety a všetko orestujeme.  Bulgur urobíme podľa návodu na obale.  Pridáme ho k orestovanej zelenine s krevetami a pridáme strúčik cesnaku. Následne okoreníme dáme koriander a osolíme. Ešte pridáme 2Pl kvalitného olivového oleja a minútku restujeme.

Prajem dobrú chuť :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára